SNORKESKINNE

Er du træt af snorken i dit soveværelse? Hos Tandlægerne Friheden, kan vi hjælpe dig af med snorken med en snorkeskinne. Vi laver snorkeskinner for patienter i blandt andet Hvidovre, Rødovre, Valby, Brøndby og mange andre steder.

Undersøgelser viser at ca. 40% af alle mænd og 30% af alle kvinder snorker. Årsagen til at man snorker, er en afslapning af musklerne i halsen. Hos nogle kan snorken være et symptom på søvnapnø, hvilket kan føre til forhøjet blodtryk, kolesterol eller andre sygdomme, der kan give anledning til sukkersyge.’

Søvnapnø medfører forringet søvn, som kan resultere i hovedpine, manglende energi og træthed.

Snorken og søvnapnø kan i mange tilfælde løses ved brug af en snorkeskinne.
Snorkeskinnen laves ved at tage aftryk tænderne og dette sendes til en tandtekniker, som kan fremstille en specialfremstillet snorkeskinne.

Snorkeskinnen virker ved at sørge for bedre plads i munden til vejrtrækning. Den virker således, at der skabes fri passage ned til lungerne.

Vi lægger vægt på, at der skal være en tryg, behagelig og uhøjtidelig stemning her på tandklinikken.  Vores fokus er altid at finde en funktionel løsning til en fair pris tilpasset dit behov.

Der er nem adgang til klinikken i Hvidovre. Der er elevator og fri ubegrænset parkering foran klinikken. Ring til os på telefon 36787800 for at aftale tid.