KLINIKKEN

Vores klinik har eksisteret i over 50 år på samme adresse. Vi er en familieklinik og har to lyse klinikrum. I oktober 2015 overtog tandlæge Thomas Jørgensen klinikken. 

Fra 1. Januar 2020 overtages klinikken af ægteparret tandlæge Sezai Demir og tandplejer Meltem Demir. Tandlæge Thomas Jørgensen vil stadig være på klinikken som ansat tandlæge 3-4 dage om ugen. Sezai Demir og Meltem Demir er gift og bor i Hvidovre, sammen med deres 3 børn. 

Tandlæge Sezai Demir og tandlæge Thomas Jørgensen er et makkerskab som har eksisteret i mange år og supplerer hinanden perfekt, da vi tidligere har arbejdet sammen i Kastrup og nu i Hvidovre.

Vi er et lille sammentømret team, der har det godt sammen, og vores patienter mærker med det samme den behagelige og uhøjtidelige stemning på klinikken. Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder. Ingen behandlinger sker hen over hovedet på dig. Vi lytter til dig og dine ønsker og finder i fællesskab den rette løsning på dine tandproblemer. Vi har fokus på funktionelle løsninger til en fair pris.

Vi støtter bl.a.

etik online mærke - tandlægerne friheden Vi holder afstand badge vand og naturmærket - Tandlægerne Friheden