Tandblegning

Overvejer du at få en tandblegning? Hos Tandlægerne Friheden i Hvidovre tilbyder vi 3 typer for tandblegning, som alle er effektive og udføres med godkendte blegeprodukter. Der vil altid blive taget en farveprøve og kliniske fotos, før og efter blegningen, så du kan se den efterfølgende effekt. Vi udfører blegning af tænder for patienter i blandt andet Hvidovre, Rødovre, Valby, Brøndby og mange andre steder.

 

Hjemmeblegning/Blegeskinner

Med blegeskinner har du mulighed for at få et hvidere smil. Blegeskinner giver dig mulighed for at vedligeholde det lyse smil, da du kan booste blegningen en gang imellem når det er nødvendigt. Ved hjemmeblegningen får du en speciallavet blegeskinne til tænderne i overkæben og underkæben. Du bliver instrueret i at påføre blegegelen i skinnerne, og brugen af skinnerne. Ved hjemmeblegning anvender vi en mild blegegel som du trygt kan anvende.

 

Klinikblegning

Med klinikblegning har du mulighed for at få et hvidere smil. Klinikblegning er hurtigt og effektivt, og du vil se resultatet straks efter behandlingen. Klinikblegning varer ca. 1 time. Ved klinikblegning anvendes en mere koncentreret blegegel og det er derfor nødvendigt at gøre det på klinikken, hvor tandkød og slimhinder beskyttes før blegegelen påsmøres.

 

Intern blegning

Hvis du har enkelte eller flere tænder der er er mørkere end de andre, kan vi blege denne så den passer til de andre.

 

Er tandblegning skadeligt?

Tandblegning er ikke skadeligt for dine tænder eller dig. Ved blegning kan der opstå forbigående kuldefølsomhed af tænderne og let irritation af tandkødet. Disse gener vil forsvinde i løbet af et par dage.

Vi ligger vægt på at have en tryg, behagelig og uhøjtidelig stemning, hvor vi lytter vi til dig og dine ønsker om at blege tænder. Herefter kan vi i fællesskab finde frem til en god løsning til en fair pris.

Hvad koster en tandblegning?

Vi har altid en fast pris på blegning af tænderne med blegeskinner. Prisen er 2200 kroner. Dette er inklusiv konsultation og afpudsning af tænderne og 4 tuber blege-gel. 4 tuber vil i langt de fleste tilfælde være nok til at opnå et godt resultat.  Ekstra blegegel kan tilkøbes for 85 kroner pr tube. Klinikblegning koster 2500kr, hvor intern blegning pris er bestemt af hvilken tand der er tale om.

 

Kontakt os for at bestille tid til blegningen

Der er nem adgang til vores klinik i Hvidovre, som har ligget på den samme adresse i over 50  år. Her er også gode parkeringsmuligheder, samt handicapvenlig da vi har en elevator.
Du kan ringe på telefon 36 78 78 00 for uforpligtende konsultation.

Priser

Din pris med tilskud

Tandblegning: 2.500 kr.
Tilskud gr. 1-2: 0 kr.
Tilskud gr. 5: 0 kr.
2.500 kr.

TANDEFTERSYN

Er det tid til et eftersyn af tænderne? Ring og bestil en tid.

MERE OM TANDEFTERSYN

Tandfyldning

PLASTFYLDNINGER

Har du fået hul i en tand, kan det repareres med en plastfyldning.

MERE OM PLASTFYLDNINGER

Rodbehandling

RODBEHANDLING

Har du tandpine? En rodbehandling kan hjælpe. Ring og bestil en tid.

MERE OM RODBEHANDLING

Visdomstand

VISDOMSTÆNDER

Problemer med visdomstænder?
Bestil tid til at få dem fjernet.

MERE OM VISDOMSTÆNDER

Vi samler på glade kunder 🙂

(læs alle anmeldelser her)

Her får jeg den bedste tandlæge service.Rigtig godt sted.

Torild Nielsen

Tak for en super behandling udført af: Sezai Demir.
Klinikken er hyggelig og rolig. Ny tid er allerede bestilt. Jeg giver jer min varmeste anbefaling. 🙏

Mustafa Kahveci

Bedste tandlæge!
Rigtig god og professionel behandling i behagelige omgivelser. Hurtig, god og smertefri behandling. Super behagelige behandlere. Kan klart anbefales.

Sarina Baran