TANDIMPLANTAT

Hos Tandlægerne Friheden i Hvidovre tilbyder vi en gratis og uforpligtende forundersøgelse til implantatbehandling. Her vil vi vurdere om implantatbehandling, er en god løsning for dig. Hos Tandlægerne Friheden i Hvidovre kan vi isætte et tandimplantat, og derpå påsætte en porcelænskrone, hvilket vil sige hele behandlingen foregår her på klinikken.  Vi behandler patienter fra blandt andet Hvidovre, Brøndby, Valby og mange andre steder.

 

IMPLANTAT SOM ERSTATNING FOR TAND

Implantater kan erstatte en eller flere manglende tænder. Tandimplantater erstatter den manglende tands rod, dvs. det er en kunstig rod lavet af titanium. Implantatbehandling er et mindre kirurgisk indgreb under lokalbedøvelse og er helt smertefrit. Operationen er ofte overstået på under 1 time.
Implantatbehandlingerne bliver udført her på klinikken fra start til slut af tandlæge Sezai Demir, ved meget komplicerede implantatbehandlinger vil en tilknyttede specialtandlæge udføre behandlingen. Vi benytter os af Straumann tandimplantater som er et kvalitets og gennemtestede implantatsystem, som har et stort evidensgrundlag og mange studier bag sig.

Et tandimplantat består af 3 dele:

  • Implantatet: Den del der sidder i knoglen.
  • Abutmentet: Den del som er implantatets opbygning
  • Kronen: Den del man kan se når man kigger ind i munden.

Når tandimplantatet er sat i, skal det havde lov til at integrere med knoglen, integrationen kan variere fra 6 uger til 6 måneder. Herefter kan man sætte en krone, tandbro eller en protese på.

Vi lægger vægt på at have en tryg, behagelig og uhøjtidelig stemning på tandklinikken. Her lytter vi til dig og dine ønsker, hvorpå vi finder frem til en løsning i fællesskab. Samtidig har vi altid fokus på at finde en funktionel løsning til en fair pris.

HVAD KOSTER ET TANDIMPLANTAT?

Du kan se priseksempler under priser.

 

KONTAKT OS FOR AT BESTILLE EN KONSULTATION

Vi har ligget på den samme adresse i Hvidovre i over 50 år. Her er nem adgang, og der er også gode parkeringsmuligheder, samt handicapvenlig da vi har elevator. Kontakt os, hvis du ønsker en konsultation, hvor vi uforpligtende kan se hvilke muligheder der er for erstatning af en manglende tand. Det er nemlig ikke altid et implantat er den eneste eller rigtige løsning.

Du kan ringe til os på telefon 36 78 78 00 for at bestille en konsultation.

Du er velkommen til at ringe for en uforpligtende konsultation og et skriftligt overslag.

Her kan du se en animeret video af, hvaordan et tandimplantat påsættes.

TANDEFTERSYN

Er det tid til et eftersyn af tænderne? Ring og bestil en tid.

MERE OM TANDEFTERSYN

Tandfyldning

PLASTFYLDNINGER

Har du fået hul i en tand, kan det repareres med en plastfyldning.

MERE OM PLASTFYLDNINGER

Rodbehandling

RODBEHANDLING

Har du tandpine? En rodbehandling kan hjælpe. Ring og bestil en tid.

MERE OM RODBEHANDLING

Visdomstand

VISDOMSTÆNDER

Problemer med visdomstænder?
Bestil tid til at få dem fjernet.

MERE OM VISDOMSTÆNDER