TANDPROTESER

Skal du have en ny tandprotese? Hos Tandlægerne Friheden i Hvidovre kan vi lave en tandprotese for dig. Vi udfører behandlinger for patienter i blandt andet Hvidovre, Rødovre, Valby, Brøndby og mange andre steder.

Hos Tandlægerne Friheden tilbyder vi forskellige tandproteser.
En tandprotese er en aftagelig erstatning for manglende tænder. Dette betyder at protesen kan tages af og på.

 

HELPROTESER

Hvis du har mistet alle dine tænder eller hvis de resterende tænder ikke kan bevares, kan en helprotese være en løsning. Helproteser er lavet af akryl.

 

DELPROTESER

Hvis du mangler enkelte eller flere tænder kan en delprotese være en mulig løsning. Der findes forskellige delproteser, de mest almindelige:
– Permanente delproteser, med støbt stel. Denne protesetype kaldes en unitor protese og sidder godt fast.
– Midlertidige tandproteser, lavet af akryl.

 

TRYKLÅSPROTESER

Tryklåsproteser klikkes fast i munden ved hjælp af tryklåse. Protesen klikkes fast på kugler monteret på tandrødder eller implantater. Dette er en protesetyper, der sidder utrolig godt fast.

 

IMMEDIAT TANDPROTESE

Hvis du skal have en tandprotese og samtidig have tænder ud, er det muligt at lave protesen før tænderne trækkes ud. Hvilket betyder at du ikke kommer til at stå i en i en  situation hvor du mangler tænder.

Vi lægger vægt på, at der skal være en tryg, behagelig og uhøjtidelig stemning her på tandklinikken.  Vores fokus er altid at finde en funktionel løsning til en fair pris tilpasset dit behov.

Der er nem adgang til klinikken i Hvidovre. Der er elevator og fri ubegrænset parkering foran klinikken. Ring til os på telefon 36787800 for at aftale tid.